Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/01/2016

Dissabte arriba al teatre 'Una giornata particolare'

El Clown Leandre i els Barcelona Clarinet Players     El Clown Leandre i els Barcelona Clarinet Players

La temporada d'arts escèniques acaba diumenge amb la música del Clown Leandre i els Barcelona clarinet players

Aquest cap de setmana acaba la temporada d'arts escèniques, per donar pas dissabte següent al ball de mantons i al Carnaval 2016. La traca final abans de la temporada febrer-juny no deixarà indiferent ningú.

Dissabte el Teatre Principal acollirà dues sessions de l'obra "Una giornata particolare" a les 18 i a les 21 h. Es tracta de la versió teatral de la pel·lícula de Ettore Scola protagonitzada el 1977 per Sophia Loren i Marcello Mastroianni. El film va rebre el Globus d'Or (1978) i el Premi César (1977). També va rebre dues nominacions als Òscars, per al millor actor i la millor pel·lícula estrangera. La primera versió teatral catalana es va poder veure al Teatre Poliorama de Barcelona l'any 1984. Va ser el retorn de Flotats a Catalunya, que la dirigí i interpretà al costat d'Anna Lizaran. En aquesta ocasió són Clara Segura i Pablo Derqui els protagonistes d'aquesta història, sota la direcció d'Oriol Broggi.

Mentre la família nombrosa de l'Antonietta abandona la casa per anar a veure la marxa militar organitzada per Mussolini amb presència del mateix Hitler, ella descobreix que, al pis del costat, un home viu angoixat la resistència al règim feixista. Es coneixen, parlen i, de sobte, Antonietta descobreix que la vida pot tenir moltes contradiccions, pot anar molt més enllà de la seva petita quotidianitat com a mestressa de casa. Un intercanvi intens de poques hores que farà passar una bona estona als dos personatges però que, sobretot, els canviarà per sempre.

Les entrades disponibles per a les dues funcions de dissabte es poden adquirir a
www.elprincipal.cat

Nota per als espectadors
Cal recordar als espectadors que van comprar entrades per a la funció d'aquest divendres 22, que degut a la indisponibilitat d'un dels actors de l'obra, aquesta funció es va traspassar a dissabte 23 a les 18 h. Aquests espectadors mantindran la mateixa localitat, però han de passar per la taquilla del Teatre dissabte a les 17 h per fer el canvi d'entrada.
A aquells espectadors que no puguin assistir a la nova funció, se'ls retornarà l'import de les entrades a les taquilles del Teatre Principal els dissabtes de 17 a 20 h.

Música a l'Auditori
I diumenge a les 6 de la tarda arriba el torn de la música a l'Auditori Eduard Toldrà amb l'espectacle "Idees de fred", del Clown Leandre i Els Barcelona Clarinet Players.

Personalitat, la màgia del gest, tendresa, capacitat comunicativa, creació i innovació és el que ofereixen en aquest espectacle. Un paisatge d'hivern, un camí de llums, cada llum un joc, una música de l'humor a la poesia, del fred a la festa.
D'una banda, el Clown Leandre Ribera, un dels clowns més reconeguts del panorama cultural català amb més de 30 anys de trajectòria i amb diversos premis que avalen la seva tasca. De l'altra, els Barcelona Clarinet Players, un quintet de clarinets format per membres de la Banda Municipal de Barcelona, coneguts per la seva innovació, interdisciplinarietat i pedagogia. Junts presenten "Idees de fred", un espectacle produït per l'Auditori de Barcelona per a la programació ESCENES per tal d'acostar la música al públic a través de propostes que fusionen diverses manifestacions artístiques.

Podeu comprar les entrades a www.auditoritoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00