Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2016

La Marxa Som va passar per Vilanova i la Geltrú

El diumenge 31 de juliol les quatre columnes confluiran a Montserrat

 La Marxa Som va arribar divendres a la tarda a Vilanova i la Geltrú. Una vintena de persones van ser presents a l'acte de rebuda a la plaça de la Vila, amb la lectura d'un manifest i parlaments a càrrec de Jordi Baiges i Carme Prades, en nom d'Òmnium Cultural, Irene Gibrat, com a representant de la Marxa Som i l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.

La Marxa Som és un itinerari popular que recorre totes les comarques del Principat de Catalunya “reivindicant de manera simbòlica la llibertat i la plenitud del país.”

El diumenge 31 al migdia es trobaran a Montserrat les 4 columnes de La Marxa Som, després de recórrer durant 50 dies els principals pobles i ciutats del Principat. Els portaveus de les comarques participants prendran part en una assemblea i també hi haurà parlaments i cançons. Són previstes les actuacions de Carles Belda, Natxo Tarrés, Marcel Casellas i Lídia Pujol i la paraula i el cant valencià de Núria Agulló. També parlaran representants del Parlament de Catalunya, una alcaldessa representant dels molts municipis adherits a La Marxa Som, Jordi Cuixart (president d'Òmnium Cultural), Teresa Forcades (membre de la comunitat de Sant Benet de Montserrat i de Procés Constituent), Lluís Planas (coordinador de La Marxa Som), Ramon Martí (en nom dels assistents del País Valencià) i la lectura del Manifest que farà Laia Vidal.


Més informació: http://www.lamarxasom.cat/

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00