Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/05/2015

L'exposició 'Conte va! Va de contes!' al Centre d'Art Contemporani La Sala

La fira inclou diferents activitats de foment de la lectura          La fira inclou diferents activitats de foment de la lectura

Un any més, La Sala acull aquesta mostra en el marc de la Fira dedicada a la il·lustració infantil i juvenil, que se celebra dissabte 9 de maig a la plaça de les Neus

El Centre d'Art Contemporani LA SALA torna a acollir l'exposició "Conte va! Va de contes!" que es realitza en el marc de la fira que porta el mateix nom, i que se celebra dissabte pels carrers de Vilanova.

La mostra presenta els treballs de 31 professionals de renom de la il·lustració infantil i juvenil d'arreu dels país. Enguany els il·lustradors participants a la mostra són Javier Andrada, Anna Aparicio Català, Ricard Aranda, Màriam Ben-arab, Jordi Bernadó Nef, Rocío Bonilla, Laura Borràs, Gerard Bosch, Laia Capdevila, Victoria Esborraz, Núria Feijóo, Glòria Fort, Mercè Galí, Bruno Hidalgo, Laia Jou, Inma Lorente, Lluïsot, Martina Manyà, Bernat Muntés, Chema Peral, Stefanie Pfeil, Sandra de la Prada, Patrícia Prieto, Xavi Ramiro, Gemma Rigau de Llobet, Lola Roig, Gabriela Rubio, Joan Thelorius, Josep Torres Balasch, Mercè Tous i Arnau Viñas.

La inauguració es farà aquest divendres 8 de maig a les 20 h a la Sala Oberta, i es podrà visitar fins al 7 de juny.
També s'han programat activitats complementàries a la mostra, com el taller familiar "Busca i remena, la il·lustració t'espera" que tindrà lloc el dissabte 9 de maig a partir de les 11 h; un taller de puzzles obert a tots els nens i nenes que passin per LA SALA dins l'horari d'obertura del Centre d'Art (d'11 a 14 h i de 18 a 20 h); i l'activitat escolar per a infants de primària "Conte va! Aquest personatge m'he inventat", una visita comentada a la mostra i un taller on els participants crearan un personatge de conte.

L'exposició s'emmarca dins la tercera edició de la Fira Conte va! Va de contes, dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil, i que inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dissabte a diferents espais de la ciutat. La Fira es realitza en homenatge a la Judit Sendra Garcia, mestra, conta contes i gran amant dels contes il·lustrats, i està organitzada per l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra.

Podeu consultar el programa de la Fira aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00