Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2013

L'Ajuntament habilita un solar a Ribes Roges com a aparcament per als caps de setmana

La part del solar que s'habilitarà té cabuda per un centenar de cotxes  La part del solar que s'habilitarà té cabuda per un centenar de cotxes

Aparcament a primera línia de mar per un centenar de vehicles aprofitant un solar sense edificar

Aquesta setmana s'ha tancat un acord amb el propietari del solar que hi ha al passeig de Ribes Roges, tocant a Adarró, per poder-lo utilitzar com a espai d'aparcament. Davant la necessitat de trobar solucions als problemes circulatoris que hi ha en alguns moments del cap de setmana a la façana marítima, l'equip de govern ha estat buscant solucions per millorar l'aparcament i la mobilitat.

El propietari d'aquest terreny l'arranjarà i en cedirà l'ús a l'Ajuntament per tal que els dissabtes i diumenges es pugui utilitzar de manera excepcional com a aparcament per a les persones que van a la platja. VNG Aparcaments es farà càrrec de la gestió, i cobrarà als usuaris un preu únic de cinc euros que els permetrà tenir el vehicle aparcat tot el dia.

L'aparcament es posarà en marxa aquest darrer cap de setmana de juliol, i estarà operatiu els caps de setmana i festius (5 i 15 d'agost) fins a l'1 de setembre.
L'horari d'obertura serà de 10 a 20 hores ininterrompudament, i el preu únic per a tots els usuaris serà de 5 euros per dia sense límit horari. El pagament s'haurà de fer efectiu en un parquímetre especial habilitat dins el mateix solar, que quedarà tancat des de les vuit del vespre fins a les 10 del matí.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00