Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/01/2013

Manifestació dimecres en suport a la declaració de sobirania de Catalunya

Aquest és el cartell de la convocatòria que fan l'AMI i l'ANC   Aquest és el cartell de la convocatòria que fan l'AMI i l'ANC

L'Associació de Municipis per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana convoquen els ciutadans i ciutadanes de Catalunya a donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya dimecres

La convocatòria és a les 7 de la tarda d'aquest mateix dimecres, dia 23, davant tots els ajuntaments del país. Els vilanovins, vilanovines, i ciutadans del Garraf que vulguin donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya el mateix dia, es trobaran a la plaça de la Vila.

La convocatòria està organitzada per l'Associació de Municipis per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana, que han elaborat un manifest conjunt sobre la declaració de sobirania del poble de Catalunya i el procés de transició nacional, que es llegirà durant la concentració.

El manifest dóna suport al Parlament de Catalunya per l'aprovació de la Declaració de Sobirania del Poble de Catalunya, que explicita que el poble català és subjecte polític i jurídic plenament sobirà per a decidir per si mateix el seu futur, sense ingerències externes de cap tipus.

Vilanova i la Geltrú s'ha sumat a la convocatòria com a municipi integrat en l'Associació de Municipis per la independència (AMI).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00