Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2017

Apareixen pintades en edificis i mobiliari urbà al·lusives al Dia Internacional de les Dones

La Policia Local ha identificat dues persones per un presumpte delicte contra el Patrimoni

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones, aquest dimecres 8 de març, el Servei de Neteja de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha hagut de realitzar un servei extraordinari de neteja de pintades i de propaganda a façanes d'edificis públics i privats, establiments comercials i mobiliari urbà de la ciutat.

Les pintades, al·lusives a la celebració d'aquesta diada internacional, han estat realitzades a les voltes de l'Ajuntament de VNG, sobre la Carta Pobla que hi ha a la façana de l'Ajuntament, a l'església de Sant Antoni Abat i en els bancs de la plaça de la Peixateria, entre d'altres. Les tasques per netejar les façanes i elements afectats es preveu que s'allarguin un parell o tres de dies. pintades 2

En relació a aquests fets, la Policia Local de VNG ha informat de la identificació de dues persones durant la matinada d'avui a les quals se'ls imputa un presumpte delicte contra el Patrimoni.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, com cada any, s'ha sumat i promou actes al voltant del 8 de març Dia Internacional de la Dones, però també des de l'ens local es lamenta que es realitzin accions incíviques aprofitant la celebració d'aquesta diada.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00