Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2017

Ja és obert el període de preinscripció per al curs 2017-2018 a l’EFAV

Estudiants de l'EFAV treballant a l'angar.  Estudiants de l'EFAV treballant a l'angar.

Per accedir al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus cal tenir 16 anys o més i haver superat l’ESO, les places són limitades.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ja ha obert el període de preinscripcions per al curs en Tècnic de Manteniment d'Aeronaus d'aquest 2017-2018. Aquesta titulació homologada a escala europea, posa el seu focus en la mecànica i l'aeronàutica, apostant per una formació de qualitat, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d'aeronaus a l'hangar, a l'aeroport o a les fàbriques d'avions.

En total hi ha 28 places disponibles, els estudiants han de tenir més de 16 anys per inscriure's i el títol de l'ESO. Des del centre es recomana haver cursat abans un grau mitjà o superior. L'EFAV és una escola autoritzada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), i és considerat com un dels centres punters a Catalunya dins d'aquest sector.

Les Jornades de Portes Obertes de l'EFAV seran al maig i al juny, on es podrà conèixer de primera mà les possibilitats laborals que ofereix cursar aquests estudis. Per inscriure's cal omplir aquest formulari.

L'EFAV a la V Fira de l'Ensenyament

Durant aquesta setmana l'EFAV a donat a conèixer la seva feina a la V Fira de l'Ensenyament celebrada a Badalona els dies 16 i 17 de febrer, on ha comptat amb un espai propi. A les dues jornades a més d'oferir informació sobre la formació que s'imparteix, també han pogut participar en la “Human Library” i exposar una xerrada sobre “el manteniment dels avions”.

Aquestes exposicions cerquen apropar els alumnes a la realitat professional de ser Tècnic de Manteniment d'Aeronaus i les oportunitats que es deriven d'exercir aquesta professió. Aquest any, l'EFAV també serà present a la Fira Guia't 2017 del Vallès Oriental a Granollers.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00