Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2016

1a edició de la Pedalada Popular 'Fem Bici' organitzada per l'Ajuntament de VNG i GEX Club Ciclista

Diumenge 24 d'abril a les 10h Diumenge 24 d'abril a les 10h

L'activitat se celebrarà el 24 d'abril amb l'objectiu de donar a conèixer els camins, espais naturals i carreteres que envolten la ciutat

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració tècnica del GEX Club Ciclista, ha organitzat pel diumenge 24 d'abril la primera edició de la Pedalada Popular Fem Bici.

Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu recórrer els espais i carreteres que envolten la ciutat, i que habitualment són difícilment transitables amb bicicleta, per tal de reivindicar-los. Així mateix, també es vol donar a conèixer altres espais pedalables com l'Ortoll, el carril bici i el circuit d'entrenament ciclista.

En total són uns 15 quilòmetres de recorregut que combina trams de camins de terra amb trams asfaltats de cert desnivell, però assequibles a les persones que habitualment utilitzen la bicicleta. L'activitat no és competitiva i per això l'organització conduirà en tot moment el grup de ciclistes i vetllarà perquè la passejada es faci amb la màxima seguretat.

La sortida es farà a les 10 del matí des del Dic de Ponent (davant del Club Nàutic) amb arribada al mateix punt.

Les inscripcions es poden fer del 12 al 21 d'abril a les botigues col·laboradores Esports Prieto, Iturat, Vila Bike i BV Sports, o bé el mateix dia 24, a les 9 del mati. El preu de la inscripció és de 3 € i hi haurà obsequis per als primers 200 inscrits.

Per més informació sobre l'activitat podeu consultar aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00