Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2016

L'Oficina Jove Garraf publica la Guia d'Estiu 2016

      La guia ja es pot consultar La guia ja es pot consultar

Recull l'oferta d'activitats d'estiu per a joves, que es realitzen a Vilanova i la Geltrú i la resta de municipis del Garraf

Des d'aquesta setmana ja és al carrer la nova edició de la Guia d'Estiu Garraf que publica anualment l'Oficina Jove Garraf. Un document que té com a objectiu recollir al màxim tota l'oferta d'activitats que es fan durant l'estiu a la comarca del Garraf i que tenen com a públic principal els joves.

A la Guia s'hi pot trobar informació de les activitats que es fan durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre: festivals de música, activitats culturals, activitats esportives i cursos i tallers de tota mena. La Guia, de 24 pàgines, s'ha editat en format digital i es pot descarregar en aquest enllaç. També s'editaran uns exemplars en paper, disponibles a l'Oficina Jove Garraf.

La seva elaboració i coordinació és a càrrec de l'Oficina Jove Garraf i el Servei Comarcal de Joventut, en col·laboració amb les regidores de joventut dels Ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Més informació aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00