Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/04/2014

Alumnes del PQPI de Fleca i Pastisseria fan una festa als avis de la Casa d'Empara

Els nois i noies del PQPI de Fleca i Pastisseria a l'hora de repartir el berenar als usuaris de la Casa d'Empara   Els nois i noies del PQPI de Fleca i Pastisseria a l'hora de repartir el berenar als usuaris de la Casa d'Empara

La festa s'inclou dins el programa formatiu com a treball de sintesi i consisteix a fer l'elaboració i presentació d'una mostra de productes fets pels alumnes

Una dotzena de joves han realitzat el curs del Programa de Qualificació Professional Inicial de Pastisseria i Fleca que du a terme l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de Vilanova i la Geltrú. Una part de la formació que realitzen consisteix a fer possible una degustació i presentació dels productes que han après a fer durant el seu aprenentatge.

Com a treball de sintesi d'aquest curs, dijous van organitzar una festa de final de curs per a les persones residents a la Casa d'Empara. A l'hora de berenar van servir i presentar als avis i àvies de la residència i del centre de dia, una mostra dels productes de pastisseria i fleca que havien elaborat durant el matí. A la presentació hi van assistir les professores del curs i també la regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens. Segons la regidora Llorens, "l'objectiu del treball que han fet els alumnes no és només fer l'elaboració del producte sinó també fer una bona presentació i donar un bon servei i atenció al públic".

Els nois i noies d'aquest curs iniciaran a partir del 15 de maig les pràctiques en diversos establiments de fleca i pastisseria de la ciutat i finalitzaran el seu aprenentatge el 30 de juny. Aquest curs té també l'objectiu de facilitar el retorn al sistema educatiu de joves que no han obtingut el graduat ESO i que mitjançant aquest curs PQPI tenen l'opció de retornar al sistema educatiu reglat i cursar un cicle formatiu de grau mig.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00