Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2017

Eva Bolaño presenta tres plats tradicionals dels pescadors de Vilanova i la Geltrú a la Fundació Alícia

La cuinera oferí all i pebre de moixina, cananes amb ceba i esmarris de sardina

All i pebre de moixina, cananes amb ceba, i esmarris de sardina, van ser el tres plats que la directora del Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, Eva Bolaño, va cuinar a la Fundació Alícia del Mon Sant Benet. Els tres plats es van presentar en el marc de la Festa de la Gastronomia de les Comarques de Barcelona, dins del taller anomenat "El Garraf, més enllà del Xató, els plats dels nostres pescadors.”"

La fundació Alícia és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic. Es tracta d'un centre amb vocació social, i obert a tothom, per promoure la bona alimentació. Alícia és una fundació privada sense ànim de lucre, creada l'any 2003. El seu patronat està format per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalunya - La Pedrera. Compta amb la complicitat i col·laboració dels millors cuiners i destacats científics.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00