Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/10/2014

L'alcaldessa de VNG es troba amb el veïnat de Ribes Roges

Una quinzena de persones van assistir a la trobada    Una quinzena de persones van assistir a la trobada

Qüestions de l'espai públic, com la neteja de solars, l'enllumenat o l'estat del carril bici, centren les demandes dels veïns i veïnes

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada de la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, i del regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, va ser dimecres al barri de Ribes Roges, en el marc del cicle de trobades "L'alcaldessa al teu barri". Els representants del govern municipal van conversar amb una quinzena de veïns i veïnes, que van expressar les seves inquietuds i demandes sobre la zona on viuen.

Majoritàriament els comentaris dels ciutadans i ciutadanes van fer referència a aspectes de la via pública, com per exemple la conveniència de netejar els solars buits existents, com són el del costat de l'estació de bombament, els del costat de la via de la ronda Mediterrània i el del carrer dels Almogàvers, en el qual es demana també una senyal de prohibició d'entrada de gossos.

Així mateix, els veïns es van queixar de falta de llum en algun punt, com davant l'edifici de la ferradura, on es va resoldre que s'intentarà millorar la situació amb una poda més intensa dels arbres. Els ciutadans i ciutadanes van afirmar també que amb el nou enllumenat públic tenen la sensació de menys il·luminació.

D'altra banda, pel que fa a la jardineria, es va suggerir podar els arbres de davant l'estació de bombament i van preguntar sobre els tractaments preventius que es realitzen en l'arbrat. També van fer arribar als representants municipals queixes d'acumulació d'aigua en alguns punts quan plou, per falta d'embornals, com per exemple a la plaça del Consolat de Mar, a les pistes esportives i als contenidors del costat de l'estació de bombament.

Les olors de l'estació de bombament i de la part final del torrent de Sant Joan també van ser una altra qüestió tractada, així com la circulació de bicicletes a la rambla de la Pau i el mal estat de conservació del carril bici del passeig de Ribes Roges. També es va preguntar sobre la normativa de la presència de gossos a la platja, que els permet entrar-hi a partir del 15 de setembre.

Altres comentaris van fer referència al fet que els contenidors d'escombraries queden plens en els punts propers a la zona de restaurants. Per part de l'Ajuntament es va proposar estudiar la possibilitat d'incrementar els punts de recollida i també de parlar amb el gremi de restauradors. D'altra banda, els veïns i veïnes van demanar més vigilància en punts com el parc de Ribes Roges i la plaça del Consolat de Mar, i també un reforç de la protecció física de la via del tren al sector de l'escola Llebetx.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00