Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/07/2015

El Juanita's ja ho té tot a punt per gaudir d'un cap de setmana d'esport en família

   Els abonaments i les activitats tenen preus molt populars  Els abonaments i les activitats tenen preus molt populars

El festival d'esports de lliscament tindrà una moneda Juanita's i un abonament a preus populars per poder fer més d'una activitat

El Juanita's Vilanova Beach Festival ja ho té tot a punt per fer gaudir a grans i petits de l'aventura que suposa practicar els esports de lliscament, per terra, mar i aire. El parc i la platja de Ribes Roges seran els escenaris principals d'aquesta proposta que té com a objectiu donar a conèixer unes modalitats esportives en molt casos desconegudes pel gran públic.

A la pàgina web del festival www.juanitasvilanova.cat s'hi poden trobar totes les propostes i activitats que es realitzaran aquest dissabte i diumenge, així com altres accions paral·leles que han de servir per completar l'ambient Juanita's, i que inclou cinema a la fresca, música en directe amb DJ's Alfonso Sánchez i la presència del dibuixant de còmics Jordi Fornés que projectarà les seves creacions a una pantalla.

Per poder participar en alguna de les activitats cal fer inscripció online a la web del Juanita's, fins divendres a les 14 hores. A partir de dissabte les peticions s'hauran de fer de manera presencial en el punt d'informació del festival, ubicat al parc de Ribes Roges. El preu de les activitats és de 5 i 10 €, i els nens i nenes que disposin del carnet del club super 3 i vagin acompanyats d'un adult no hauran de pagar res.

Una de les novetats d'enguany és l'edició de la moneda Juanita's, que té un preu de 5 € i es pot bescanviar pels tiquets de les activitats. També hi haurà un abonament de 5 Juanita's, que valdrà 20 €, de manera que una activitat pot sortir gratuïta o a meitat de preu, o emportar-se la samarreta Juanita's. Tots els participants s'enduran una polsera Juanita's.

Més informació www.juanitasvilanova.cat 

El Juanita's també es pot seguir a través de les xarxes socials mitjançant #juanitas2015
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00