Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2014

Nova edició del concurs d'aparadors de Carnaval 'Busca l'anomalia'

Busca l'anomalia Busca l'anomalia

Es distribuiran més de 10.000 butlletes entre les escoles i els comerços participants associats a Viu Comerç

L'associació Viu Comerç organitza, amb la col·laboració de la Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC) i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, una nova edició del concurs d'aparadors 'Busca l'anomalia'.

El concurs consisteix en realitzar un recorregut pels aparadors dels establiments participants associats a Viu Comerç i localitzar una anomalia o pífia, és a dir, un element que no guarda cap relació amb l'aparador ni amb la botiga. En l'edició d'enguany participen 66 comerços de la ciutat, xifra rècord de totes les edicions.

Aquest és un concurs obert a tothom, des dels més petits de la casa fins als més grans. Per participar només cal omplir una butlleta amb les anomalies dels establiments i, un cop completada, s'ha de dipositar en una de les bústies instal·lades durant el recorregut, i partir del dia 22 també a la botiga de la FAC al Toc. Les butlletes es repartiran entre els alumnes de totes les escoles de la ciutat, i també es podran aconseguir en les botigues participants, les quals tindran un distintiu a l'aparador perquè sigui més fàcil identificar-les.

El concurs començarà el dijous 13 de febrer i durant tretze dies es podrà fer el recorregut. El dimarts 25 de febrer serà l'últim dia per recollir les butlletes i dissabte de Carnaval, 1 de març, es farà l'entrega dels premis: un ultraportail netbook i més de 40 productes en regals de les botigues participants.

Com a novetat d'aquesta edició, a més de trobar les anomalies dels aparadors també es busca un nom per a la mascota del concurs, per tant, s'ha habilitat una casella on els participants podran fer les seves propostes. Serà entre els premiats del concurs d'aparadors que un jurat triarà al guanyador del nom de la mascota i s'emportarà un netbook com a premi.

El concurs de l'anomalia s'ha convertit en una tradició més del Carnaval, i mostra la implicació del comerç de la nostra ciutat amb una de les seves festes més importants. A més és una campanya que afavoreix la visibilitat del comerç, sobre tot d'aquells que estan més allunyats dels principals eixos comercials de la ciutat, ja que es genera un flux de circulació per davant dels aparadors dels establiments durant els dies de funcionament de la campanya; l'any passat més de 1.200 participants van finalitzar el recorregut sencer i van optar als diferents premis.

D'altra banda, la FAC ha recuperat l'àlbum de cromos de Carnaval. Els cromos es poden aconseguir als establiments de Viu Comerç participants a l'anomalia, o be a la botiga del Carnaval, al dipositar la butlleta complerta de l'anomalia a la bústia habilitada a la botiga es lliuraran un total de 6 sobres amb 5 cromos cadascun i també es podran adquirir a 0,10 cèntims del sobre. Els horaris de la botiga seran d'11 a 13 h i de 17 a 20 h el dia 22 i els dies 24 i 25 estarà oberta a la tarda.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00