Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/09/2014

Dimecres finalitza el termini d'inscripció per participar als tallers 'Parlem del passeig Marítim i de la plaça del Port'

Els tallers es realitzaran divendres 3 i dissabte 4 d’octubre

Dimecres vinent 1 d'octubre finalitza el termini d'inscripció per participar en els tallers participatius 'Parlem del passeig Marítim i de la plaça del Port' que se celebraran a la seu del Pòsit de Pescadors el 3 i/o el 4 d'octubre. Tothom qui estigui interessat a participar-hi cal que faci la inscripció prèvia mitjançant la carpeta ciutadana; a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de VNG o als centres cívics municipals. Hi poden participar els representants d'entitats i/o la ciutadania a títol individual (essent majors de 16 anys)

Per facilitar la participació de la ciutadania al Taller d'Idees sobre el passeig Marítim i la plaça del Port es realitzarà en horari de matí i tarda, el divendres 3 d'octubre de 18 a 21 h i, el dissabte 4 d'octubre de 10 a 13 h. Les aportacions recollides durant els tallers serviran com a punt de partida del plec de clàusules administratives per a la convocatòria d'un concurs d'idees per a l'ordenació del front marítim de VNG amb una nova ordenació del passeig Marítim i de la plaça del Port.

Un cop elaborats els projectes del concurs d'idees es convidarà de nou la ciutadania a participar del projecte.


inscripció al taller
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00