Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/03/2013

Neus Lloveras s'entrevista amb Felip Puig

Neus Lloveras va assistir a la reunió acompanyada del gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch    Neus Lloveras va assistir a la reunió acompanyada del gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch (Foto: Dept. E. i O.)

Entre els temes tractats, l'alcaldessa va exposar al conseller el projecte de clúster nàutic de VNG

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, van mantenir una reunió de presa de contacte ahir a la tarda. "Tenint en compte que un dels eixos principals de l'acció de govern de l'Ajuntament és l'activació de l'economia, ens ha semblat interessant entrevistar-nos amb el nou conseller d'Empresa i Ocupació", ha manifestat l'alcaldessa.

Neus Lloveras i Felip Puig van comentar les polítiques que s'estan portant a terme a la ciutat per intentar reactivar l'activitat econòmica i generar ocupació, mitjançant el foment del comerç i turisme, el sector TIC i del coneixement, o bé també apostant per potenciar el sector nàutic i tots els actius vinculats amb el mar. En aquest sentit, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú va explicar al conseller el projecte de clúster nàutic de la ciutat, el qual configuraria un entorn apropiat per acollir la Facultat de Nàutica de Barcelona si finalment cal traslladar-la.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00