Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/05/2014

Temps de Vi avança els principals tastos de la fira d'enguany

Destaquen les verticals de Sot Lefriec i de Recaredo, i la Riedel Experience

Podeu trobar més informació dels tastos i de la Fira Temps de Vi al web www.tempsdevi.cat 

L'organització de la Fira Temps de Vi, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del divendres 30 de maig al diumenge 1 de juny, ha fet un avanç, per ordre estrictament cronològic, d'alguns dels tastos estrella que es celebraran al llarg del certamen. Val a dir que encara no estan tancades totes les propostes de tast que es duran a terme al llarg de Temps de vi i que l'organització encara està treballant, per exemple, amb els restauradors de la ciutat per tal d'ampliar l'oferta.

El primer tast es farà el dijous 22 de maig, a partir de les 19.30 h, a l'emblemàtica biblioteca de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d'una Riedel Experience on se serviran tres vins en tres copes de la sèrie Vinum XI de Riedel: Cabernet Sauvignon / Merlot (Bordeaux); Pinot Noir (Burgundy Red); i Syrah. Aquesta Riedel Experience estarà conduïda per Philippe Guillon, responsable de Riedel Europa. Els vins tastats seran el Pauillac de Chateau Latour 2006; el Confuron Nuit Saint George's Fleurieres 2010; i el Chave Selection Hermitage Farconnet 2007. Les copes, valorades en més de 100 euros, quedaran en propietat del tastador un cop acabat el tast. El preu de l'activitat és de 60 euros. 

Divendres 23 de maig a les 20 h, la biblioteca Armand Cardona acollirà un tast de vins i formatges a càrrec de La casa dels formatges de Vilanova i la Geltrú i de Temps de Vi. El preu és de 10 euros i les places són limitades. Per això cal fer una inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 3 de maig.

Pel dijous 29 de maig, a partir de les 20 h, i al restaurant La Treva es farà un tast a càrrec dels propietaris del Celler Mas Candi, on es tastaran les referències: Desig, QX, Vincle, Sol+Sol, Segunyola, més un cava sorpresa. El preu d'aquest tast és de 20 euros En acabar aquest tast, l'equip de Temps de Vi i el Carles Rosalen de l'estanc 12 de Vilanova i la Geltrú, realitzaran un maridatge de cigars havans i whiskys del món. El preu d'aquest tast és de 15 euros.

Ja començada la Fira Temps de Vi, el divendres 30 de maig es farà al Restaurant Marejol, a partir de les 20 h, una Vertical de Sot Lefriec del Celler Alemany i Corrio. Laurent Corrio i la Irene Alemany duran a terme un tast de vertical del seu vi icònic Sot Lefriec. Després el restaurant Marejol obsequiarà als assistents amb un pica pica molt especial. El preu del tast és de 35 euros

També divendres, a partir de les 21 h, el Restaurant Infinit acollirà un Trimaridatgeamb amb el Celler Can Ràfols dels Caus amb un preu de 35 euros

A les 20.30 h del mateix divendres l'Hotel Ceferino farà un passeig per la llarga criança de Caves Gramona més un sopar de maridatge per 38 euros.

El dissabte 31 de maig, a partir de les 21 h, el Restaurant Marejol oferirà un tast Vertical de la Reserva Particular de Recaredo més un sopar de maridatge. La recepció començarà amb una copa de cava Recaredo 2008 Brut Nature, sopar tast i maridatge amb el productes Recaredo i el restaurant Marejol. Es podrà tastar el Recaredo Brut Nature 2008 com a cortesia mentre comença la vertical que consistirà en:Recaredo Reserva Particular 2004, desgorjat al moment (aquest cava sortirà al mercat al mes d'agost); Recaredo Reserva Particular 2003, desgorjat al moment; Recaredo Reserva Particular 2003, desgorjat fa dos mesos; Recaredo Reserva Particular 2002, desgorjat al moment; Recaredo Reserva Particular 2002, desgorjat fa 2 anys; i Recaredo Reserva Particular 1998, desgorjat al moment. El preu d'aquesta activitat és de 45 euros.

Finalment, el diumenge 1 de juny, el Celler de Can Solà de la plaça de la Vila acollirà la proposta "Vins que trenquen esquemes" a càrrec de Can Ràfols dels Caus. Es podrà tastar el Xarel·lo Pairal 2008; el Gran Caus Rosat 2013, el Sumoll 2010, i el Rocallis 2010, tot per un preu de 10 euros


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00