Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2015

L'Ajuntament de VNG dóna suport al Vida Festival

El Vida Festival se celebra els dies 2, 3, 4 i 5 de juliol      El Vida Festival se celebra els dies 2, 3, 4 i 5 de juliol

El festival que se celebra aquest cap de setmana a la Masia d'en Cabanyes es consolida en el seu segon any, convertint-se en una potent eina de promoció de la ciutat

Els amants de la bona música i dels festivals d'estiu tenen des de l'any passat un nou referent al nostre país: el Vida Festival, que se celebra a Vilanova i la Geltrú. La Masia d'en Cabanyes tornarà a ser el centre d'atenció d'un festival que ha esdevingut una important eina de promoció de la ciutat.

Tot i ser una iniciativa privada de l'empresa vilanovina Sitback Produccions, l'Ajuntament de VNG hi col·labora amb l'objectiu de sumar sinèrgies per difondre la marca de ciutat. Així, s'hi destina un pressupost de 18 mil euros en concepte de promoció i difusió de la marca de ciutat "Vilanova i la Geltrú. Porta al Mediterrani", en el context d'un esdeveniment de gran repercussió mediàtica, i que el 2014 ja va suposar un alt impacte econòmic a la ciutat a nivell de restauració, hotels, i serveis com els taxis i autobusos.

Com ha recordat l'alcaldessa Neus Lloveras aquest matí en roda de premsa, "és un festival positiu, que dóna notorietat a Vilanova i la Geltrú, i és un exemple de col·laboració público-privada. El festival Vida té una projecció molt important, i a més, a la ciutat li és positiu que hi hagi entitats que organitzin esdeveniments culturals."

L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú també cedeix els espais municipals on es porten a terme els concerts i altres activitats, com el Molí de Mar, els jardins de la Masia d'en Cabanyes, o la zona esportiva al voltant del camp de futbol.

També es faciliten infrastructures amb la cessió de material com entarimats, casetes o tanques i s'han realitzat diverses tasques d'enllumenat i de jardineria en les diferents ubicacions on es realitza l'activitat. A més, el servei de neteja i recollida habilita contenidors a la zona d'acampada i a la Masia d'en Cabanyes.

A banda, s'ha negociat amb RENFE la programació de dos serveis de trens especials per a les nits de divendres 3 i dissabte 4 de juliol, amb sortida de Vilanova a la 01.45 h i les 03.35 h, i amb aturades a Sitges i Barcelona Sants.

Els visitants trobaran disponibles plànols i informació de la ciutat en el punt d'informació de la Masia d'en Cabanyes i a la zona d'acampada, s'han habilitat aparcabicis en diversos punts, i s'ha ampliat l'horari de l'autobús urbà que arriba a la Masia d'En Notari.

Podeu trobar la informació dels grups, espais i horaris del festival i de Vilanova i la Geltrú a www.vidafestival.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00