Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2014

Continua el cicle de xerrades del CDIAP Garraf

Les xerrades estan tenint molt bona acollida   Les xerrades estan tenint molt bona acollida

El cicle està dedicat a professionals i a famílies amb fills de 0 a 3 anys, i el 25 d'abril es parlarà sobre "Com educar els nostres fills"

Aquest mes d'abril s'enceta la segona etapa del cicle de xerrades que organitza el CDIAP (Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç) del Garraf. Durant la primera etapa del cicle, en la que s'han celebrat 4 xerrades des de gener fins al març, el nivell d'assistència ha estat molt satisfactori, i els participants n'han fet una valoració molt positiva.

El CDIAP Garraf proposa aquest cicle de xerrades informatives adreçades a famílies amb infants de 0 a 3 anys, i als diferents professionals relacionats amb la petita infància. En aquest espai, les famílies poden trobar resposta als dubtes que van sorgint en l'educació dels seus fills i podreu aprofundir més sobre el desenvolupament infantil, amb l'objectiu d'aportar eines que ajudin a resoldre qualsevol situació que es puguin trobar.

Així, les darreres xerrades previstes per aquest cicle es faran al centre cívic de la Geltrú, totes a les 9.30 h:
"Com educar els nostres fills" és la xerrada de divendres 25 d'abril, i anirà a càrrec Montse Asensio, psicòloga del CDIAP Garraf.
"Quan i com retirar els bolquers?" es farà divendres 30 de maig a càrrec d'Aurora Baena, psicòloga del CDIAP Garraf.
Finalment "Preparem l'arribada del nadó", una xerrada dirigida a dones embarassades, se celebra divendres 13 de juny a càrrec d'Arantxa Martínez, fisioterapeuta del CDIAP Garraf.

Per a totes les xerrades es necessita inscripció prèvia al telèfon 93 815 64 43 o al correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat.

Les xerrades són gratuïtes i estan organitzades pel Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf (CDIAP Garraf), amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00