Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/10/2014

El Blanc Festival arriba a la seva sisena edició

Es vol potenciar el Blanc Nit i el mercat del disseny

El Blanc Festival torna el divendres 14 i el dissabte 15 de novembre a l'auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. Dues jornades amb conferències, classes magistrals, sorteigs, mercats i moltes propostes entorn el món del disseny gràfic. El Blanc es tancarà dissabte nit a la Nau del Ferrocarril amb el Blanc Nit que, enguany, vol esdevenir una festa de tancament i un punt d'encontre més desinhibit per als 500 dissenyadors que assistiran al Blanc. Georgina Capdevila i Humbert Clotet son els responsables d'aquesta acció que, segons les seves paraules volen que sigui "una experiència sensorial i mística que s'alimentarà d'arts visuals, live music, projeccions mapping i instal·lacions diverses per crear un entorn de màgia, tecnologia i creativitat".

Per a Raül Ramos i David D'Eboli, directors del Blanc Festival, el cartell d'enguany continua cercant un equilibri entre els estudis i els dissenyadors més reconeguts i els que comencen amb un treball que val la pena que sigui mostrat. La columna vertebral del Blanc 2014 està formada per les ponències de Domo-A. Domestic Data Streamers, Iñigo Jerez, Mongolia, Ivan Castro, Espaysantacruz, Desing by Atlas, i Fernando Gutierrez. Està prevista la ja habitual conferència soprpresa, mentre que els Amics del Blanc seran Picmedia, 36 Day of Type, Eide Estudio, Mariano Fiore, Theroomsrooms, i els vilanovins Mr Cärtön.

L'edició d'enguany del Blanc continuarà tenint activitats per als més joves a La Sala, mentre que a l'Auditori Eduard Toldrà es farà el mercadet d'artesania i disseny obert a tothom durant els dos dies del festival.

Per a més informació i inscripcions http://www.blancfestival.com/
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00