Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/06/2014

Les platges de Vilanova i la Geltrú ja tenen les banderes de qualitat

   L'Alcaldessa ha hissat la bandera, aquest migdia  L'Alcaldessa ha hissat la bandera, aquest migdia

Els distintius, que certifiquen un any més la qualitat de les platges de la ciutat, llueixen des d'aquest migdia

Aquest migdia s'ha fet l'acte d'hissada de les banderes que certifiquen l'excepcional qualitat de les platges de Vilanova i la Geltrú. Un acte, que es repeteix cada any, en el qual hi ha assistit l'Alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i la Regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia. 

En un acte simbòlic, s'han penjat a la platja de Ribes Roges la bandera Blava i la de Compromís de qualitat turística en destinació SICTED, i d'aquí a uns dies, també la bandera l'Ecoplayas. 

Vilanova i la Geltrú ha estat distingida aquesta temporada amb quatre banderes blaves, que des d'avui onegen a les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi i d'Ibersol, i al Port esportiu de la ciutat.

Tot i ser aquest un dels distintius més coneguts, a nivell mundial, pel que fa als serveis que es presten a les platges, la seva qualitat i el respecte pel medi ambient, la Regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia ha explicat que "les platges del litoral vilanoví, a més de ser mereixedores de la bandera blava, també ho són d'altres guardons de prestigi com són les banderes Ecoplayas i de qualitat turística en destinació SICTED". Garcia també ha destacat "l'esforç que es fa durant tot l'any, i en especial durant aquesta època, per garantir la qualitat i els serveis que s'ofereixen des de fa més de vint anys als usuaris de les platges". En aquest sentit, el treball és concentra en garantir l'accés lliure per a tothom, la seva gestió com a espais públics, el compliment amb la legislació litoral i ambiental, que disposin de servei de salvament i socorrisme, i que garanteixin la seguretat física de la sorra i l'aigua, entre d'altres.
cartellera platja
D'altra banda, avui mateix s'han estrenat les noves cartelleres que la Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat ha instal·lat a les entrades de les diferents platges. En aquestes cartelleres s'informa als banyistes dels serveis de que disposen, els horaris del servei de vigilància i socorrisme, algunes recomanacions bàsiques i d'usos a les platges, i, en el cas de la platja de Ribes Roges, també senyalitza el nou canal de natació, posat en funcionament des d'aquest estiu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00