Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/03/2015

Entrades exhaurides per a l'obra de teatre 'Idiota' a Vilanova

L'obra fa treballar l'actor i els espectadors      L'obra fa treballar l'actor i els espectadors

Ramon Madaula i Anna Sahun interpreten aquest conegut thriller. Els amants de la cultura encara trobaran entrades per al concert d'Ala Voronkova, un desafiament a l'abast de pocs violinistes

El Teatre Principal acull divendres a les 9 del vespre l'obra de teatre Idiota, un thrilller de Jordi Casanovas que situarà al protagonista al límit de la seva raó. L'actor Ramon Madaula interpreta un home que es presenta a unes proves psicològiques molt ben remunerades, que formen part d'un misteriós experiment que està desenvolupant una important fundació. El que ell creu que serà una manera fàcil i senzilla d'aconseguir els diners que necessita per resoldre els seus problemes econòmics es convertirà en una autèntica trampa, tant física com psicològica. Una psicòloga (interpretada per Anna Sahun) el posarà a prova duent-lo a reaccions totalment insospitades per ell. Només concentrant-se serà capaç de sortir-se'n. Si no ho aconsegueix, el final serà fatal.

L'obra arriba a Vilanova amb les entrades pràcticament exhaurides. Les darreres es poden trobar a www.elprincipal.cat

D'altra banda, des del Teatre Principal recorden que la xerrada amb l'actor Lluís Soler que s'havia de fer dissabte en el marc de l'Escola de l'Espectador, s'ha anul·lat per indisponibilitat de l'actor.

Però els amants de la cultura de la ciutat encara trobaran entrades per a un espectacle sublim d'aquest cap de setmana: "Els capricis de Paganini", interpretats per la violinista solista Ala Voronkova. Serà diumenge a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà. Les entrades es poden comprar al preu de 15 euros a www.auditoritoldra.cat

Ala Voronkova

Els Capricis de Paganini (1782 – 1840) són 24 obres per a violí solista d'una extrema dificultat tècnica. Es deia que, per interpretar-los, Paganini havia fet un pacte amb el diable i, a més, els podia tocar perquè tenia sis dits a cada mà. En morir, per si de cas, l'Església no el va acceptar a cap cementiri catòlic i el cadàver va quedar en un soterrani. Després de molt voltar, va poder ser enterrat al cementiri de Parma per ordre de la mateixa duquessa de Parma.

Ala Voronkova no té sis dits a les mans, que són petites, i el diable ja no hi és. El que hi ha és una magnífica violinista de tècnica exemplar per interpretar Paganini, i d'una valentia extraordinària per oferir-nos els 24 Capricis de Paganini en un sol concert.

Més informació:
http://www.alavoronkova.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00