Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/05/2016

550 atletes competiran diumenge a VNG en els campionats d'esport adaptat de bàsquet, tennis i gimnàstica

  El grup més nombrós de participants correspon a la disciplina esportiva del bàsquet El grup més nombrós de participants correspon a la disciplina esportiva del bàsquet

Els esportistes representen una cinquantena de clubs i entitats procedents de Catalunya, València, Andorra i Sardenya.

Aquest diumenge 29 de maig Vilanova i la Geltrú acollirà tres Campionats de Catalunya per a persones amb discapacitat intel·lectual, en les disciplines esportives de bàsquet, gimnàstica i tennis, organitzat per la Federació ACELL, en col·laboració amb Special Olympics Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

A manca de pocs dies per a la competició hi ha confirmada l'assistència de 550 esportistes procedents d'una cinquantena de clubs i entitats de tota Catalunya, així com de tres equips de bàsquet procedents de València, Andorra i Sardenya.

GimnàsticaEl programa general de la competició de Gimnàstica, que se celebrarà al Pavelló Municipal de Les Casernes, es farà entre les 9.30 i les 13.30 hores, en la modalitat de gimnàstica artística, mentre que els participants de gimnàstica rítmica competiran entre les 15.30 i les 17.30 hores. En finalitzar cada aparell es farà el lliurament de premis als millors classificats.

TennisEn el cas del campionat de tennis, que es desenvoluparà a les pistes del Club Tennis Vilanova, els partits es jugaran entre les 10.30 i les 13.45 hores, i les 15.30 i les 17.55 hores. Posteriorment es farà el lliurament de premis i medalles.

 

 

 

 

 

Per últim, les instal·lacions del CEM Isaac Gálvez seran la seu dels partits del campionat de bàsquet. En aquesta disciplina es concentra el gruix de participants, 473 esportistes procedents de 34 clubs. L'hora d'inici de la competició serà a les 10 del matí i la cloenda i lliurament de premis a les 18.30 hores.

A banda de les competicions, s'han organitzat un seguit d'activitats lúdiques, obertes a la participació de tothom, que es faran durant tot el dia a l'exterior del CEM Isaac Gálvez. Més de 80 voluntàries i voluntaris treballaran durant tot el dia per garantir el funcionament i l'èxit dels campionats.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00