Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2014

Tot a punt per la celebració de la Festa de la Diversitat Cultural, d'aquest dissabte

   Dissabte 11 d'octubre, a la plaça de la Vila Dissabte 11 d'octubre, a la plaça de la Vila

Diversos establiments de restauració se sumen a la festa amb l'elaboració de plats tradicionals d'arreu del món

La celebració a Vilanova i la Geltrú de la primera Festa de la Diversitat Cultural, compta amb gran nombre d'entitats i associacions culturals, socials i lúdiques, gràcies a les quals s'ha confeccionat un extens programa d'activitats.

El dissabte 11 d'octubre, des de les cinc de la tarda i fins la nit, la plaça de la Vila i els carrers del voltant seran l'escenari de tallers i actuacions musicals que tenen com a objectiu mostrar la riquesa cultural de la població vilanovina, i alhora conèixer les diferents entitats que treballen diàriament per afavorir la convivència des del respecte a la diferència. (tota la informació aquí)

La gastronomia és també un tret cultural diferencial i alhora integrador. És per aquest motiu que diversos establiments de restauració, ubicats al voltant de la plaça de la Vila han decidit sumar-se a la Festa elaborant diverses propostes culinàries.

Caoba, Celler de Can Solà, Carpeta Moderna, La Poperia, Lizarran, Sinatra i Taverna la Petita, oferiran plats d'origen brasiler, mexicà, africà o suïs. Així com també elaboracions d'una cuina que ens es més propera, com la manxega o la basca. (més informació)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00