Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/11/2016

Curs per treballar les dinàmiques de les associacions

El taller s'ha fet el centre cívic La Geltrú   El taller s'ha fet el centre cívic La Geltrú

El taller s'ha fet en el marc del programa d'activitats de l'Àgora, propostes de convivència i equitat

La Regidoria de Convivència i Equitat, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l'Oficina d'Entitats de la Regidoria de Participació Ciutadana, proposava per a aquest mes de novembre el taller, “Associacions en sintonia. Claus per comprendre les dinàmiques dins les associacions i eines per afavorir el consens”. Un taller que s'ha fet en dues sessions, i que estava adreçat a tota la ciutadania, en especial a membres d'entitats.

Les sessions, conduïdes per Marta Uxó i Mònica Garcia, professionals de l'organització Gestió del Canvi, han comptat amb 13 persones participants, membres de diferents entitats de la ciutat.

El curs ha treballat les dinàmiques invisibles dels grups per preveure situacions difícils i afavorir relacions fructíferes. D'aquesta manera es potencia un funcionament més harmònic, que possibilita la realització dels objectius establerts per l'associació i/o entitat. També s'ha treballat la manera d'arribar a consensos en la presa de decisions, i s'han facilitat eines per fomentar el diàleg generatiu.
El contingut del taller incloïa la normalització del conflicte, els principis de la teoria general de sistemes dins les organitzacions, recursos per a conduir i fomentar reunions i debats participatius, i tècniques de comunicació empàtica.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00