Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/09/2016

Setmana de la Mobilitat a Vilanova i la Geltrú

 Joan Giribet, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de VNG     Joan Giribet, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de VNG

La capital del Garraf organitza dues activitats durant el cap de setmana per promoure la mobilitat sostenible i segura

Difondre els beneficis del transport públic respecte del vehicle privat i promoure l'ús de la bicicleta com el mitjà de transport més sostenible a la nostra ciutat, són dos dels objectius que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol aconseguir sumant-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016. Durant el cap de setmana l'Ajuntament de la capital del Garraf promou dues activitats relacionades amb aquests objectius com són ‘Coneix el teu bus' i la ‘Paseejada amb bicicleta'.

En la compareixença setmanal del Govern municipal davant dels mitjans de comunicació el regidor de Mobilitat, Joan Giribet ha destacat la idoneïtat de VNG per moure's a peu, en bicicleta o en bus urbà i interurbà. En aquest sentit Joan Giribet ha convidat la ciutadania a "conèixer els horaris, recorreguts i freqüències de pas que tenen els autobusos urbans i interubans per la ciutat", activitat que es realitzarà dissabte 17 de setembre d'11.30 a 13.30 h a la plaça de les Neus i també a prendre part de la "passejada amb bicicleta que amb un recorregut d'uns 6 km aproximadament és un dels actes més populars d'aquesta setmana de la mobilitat".

El regidor de Mobilitat ha explicat que un any més la capital del Garraf se suma a la iniciativa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que enguany se celebra del 16 al 22 de setembre sota el lema ‘Mobilitat intel·ligent, economia potent'.

Activitats al voltant de la Setmana de la Mobilitat
Dissabte 17 de setembre, d'11.30 a 13.30 h, a la plaça de les Neus s'organitza l'activitat ‘Coneix el teu bus urbà i interurbà'. Tothom qui ho vulgui podrà pujar i visitar els autobusos i informar-se dels nous serveis, itineraris, freqüències i preus i rebre un obsequi commemoratiu de la setmana de la mobilitat.

Diumenge 18 de setembre se celebrarà la ‘Passejada amb bicicleta'. La sortida es farà a les 11 h des del parc de Baix-a-mar on també s'hi ubicarà l'arribada. El recorregut a realitzar és adequat per a totes les edats i no cal fer inscripció prèvia. Tots els participants també seran obsequiats amb un regal commemoratiu de la setmana de la mobilitat.
rp govern_setmana mobilitat 2

Nous títols de transport

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat l'Ajuntament de VNG, mitjançant la Regidoria de Comunicació, ha redissenyat els títols i abonaments T-10, T-Jove i T-Activa de transport urbà. Els nous dissenys mostren la imatge de l'escultura Pasífae, d'Òscar Estruga; la imatge de l'Espai Far i la imatge del Museu del Ferrocarril, respectivament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00