Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2013

Èxit de la segona edició de l’Street Handbol a Vilanova i la Geltrú

  Foto de família dels particpants a l'Street Handvol 2013 Foto de família dels particpants a l'Street Handvol 2013

22 equips jugant a l’handbol al carrer sota l'organització del Club Handbol Vilanova i el patrocini d'Hipersimply

Aquest dissabte es va dur a terme la segona edició de l'Street Handbol, esdeveniment esportiu adreçat a nens i nenes d'entre 8 i 13 anys que, iniciats o no, van poder gaudir de la pràctica d'aquest esport. 22 equips van omplir, al llarg de més quatre hores, les dues pistes que ocupaven la plaça Enric Cristòfol Ricard de Vilanova i la Geltrú.

En tota es van disputar 32 mini-partits de 12 minuts de durada, entre equips de les categories alevins i infantils, dirigits per jugadors i entrenadors federats que, de passada, han aprofitat per inculcar en els més inexperts els principis bàsics de l'handbol. Aquesta jornada va unir més de 130 nens i nenes gràcies al suport i col·laboració de l'ajuntament, i en especial per part dels tècnics responsables de la regidoria d'Esports.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de la regidora d'Esports Blanca Albà; María José Pescador, Directora d'Hipersimply a Vilanova i la Geltrú, i de Jordi Porras, president del Club Handbol Vilanova; aquest dos darrers, patrocinador i organitzador de la competició 

Pdeu descarregar la fotografia AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00