Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/06/2016

L'Ajuntament reitera la voluntat de garantir la celebració d'El Tingladu

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú reitera la voluntat de garantir la celebració d'El Tingladu. Per això ha demanat a l'organització que s'acompleixin els requisits de l'informe tècnic municipal que assenyala les condicions per dur a terme l'activitat a la plaça de les Neus. Cal recordar les dificultats legals i de convivència que aquesta iniciativa genera en aquest emplaçament, amb un veïnat que ha fet arribar queixes reiterades a l'Ajuntament i ha acudit al Síndic de Greuges per denunciar l'impacte acústic generat i altres molèsties.

En el dia d'avui l'organització d'El Tingladu no ha garantit el compliment dels requisits de l'informe, i és per això que l'Ajuntament ha ofert 4 alternatives:
- Acomplir els requisits per realitzar les activitats a l'espai de la plaça de les Neus, reduint els nivells acústics fins als límits permesos.
- Mantenir els actes de petit format a la plaça de les Neus i traslladar els actes de gran format a la plaça del Port.
- Canviar la ubicació de tota l'activitat a la plaça del Port.
- Traslladar tots els actes a la zona esportiva.

L'organització d'El Tingladu ha respost negativament a aquestes alternatives. No obstant això, l'Ajuntament continua disposat a parlar amb l'entitat organitzadora per trobar la millor solució possible per a tothom.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00