Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/11/2016

Nous cursos gratuïts per les entitats de VNG

null

L'Ajuntament organitza tres noves sessions formatives sobre protecció de dades, Wordpress i gestió de grups

 L'Oficina d'Entitats ha programat nous cursos adreçats als responsables de les entitats de Vilanova i la Geltrú. Al llarg de novembre i desembre es duran a terme tres noves formacions sobre protecció de dades, Wordpress i gestió de grups.

El dijous 17 de novembre, de 18 a 20.30 h a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila 12) tindrà lloc la sessió informativa "La protecció de dades personals a la nostra entitat". És una formació teòrica i pràctica per conèixer els requisits per complir la LOPD a la nostra entitat. S'explicaran els principals aspectes de la normativa vigent i es podran tractar casos pràctics de les entitats participants.

Els dijous 24 de novembre i 1 de desembre de 18 a 20 h a l'IMET, es realitzarà la formació "Crea la teva web amb Wordpress". Serà un taller pràctic per aprendre a crear un bloc per a l'entitat. Els participants podran aprendre a configurar i adaptar el tema del bloc, publicar contingut visual amb imatges i fotogaleries i connectar el bloc amb les xarxes socials.

Formació entitats 2Els dimarts 15 i 22 de novembre, de 17 a 19.30 h al Centre Cívic La Geltrú es farà el taller "Associacions en sintonia" que oferirà claus per comprendre les dinàmiques dins les associacions i eines per afavorir el consens. Aquest curs està organitzat per la regidoria de Convivència i tractarà aspectes com la normalització del conflicte, recursos per conduir i fomentar reunions i debats 100% participatius o tècniques de comunicació empàtica.


Les inscripcions poden fer-se de manera telemàtica en aquest ENLLAÇ

Podeu consultar el programa complet AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00