Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2017

Inscripcions obertes per participar al Fòrum Literari de les Biblioteques de VNG

Fòrum Literari

La jornada tindrà lloc a la Biblioteca Joan Oliva i Milà el pròxim 3 d’abril a les 17.30 h.

Ja són Obertes a la biblioteca Joan Oliva i Milà les inscripcions, fins a omplir les 25 places, al Fòrum Literari. En aquesta ocasió tractarà sobre “El simbolisme del menjar”, desgranat des de la mirada gastronòmica i antropològica de Francesc Murgades, el biòleg i periodista a càrrec la sessió.

La sessió que es durà a terme el pròxim 3 d'abril a les 17.30 h és la 3a edició del Fòrum Literari que es va començar a fer l'any 2014, sorgit de la Comissió de Lectura i en el que hi participen els llibreters de Vilanova i la Geltrú. En aquesta conferència-col·loqui, els participants comenten la lectura triada per l'autor local que dinamitza la sessió.

Durant el fòrum es llegirà “El festí de Babette” de Isak Dinesen un conte que es mostra al lector com una intel·ligent faula sobre la felicitat i el talent, una felicitat que s'engloba en les coses senzilles com un sopar amb els amics, la convivència diària, la fidelitat, els records i el talent, en aquest cas culinari, com a forma d'expressió, com una virtut que s'ofereix generosament als altres en forma de regal.

A les passades edicions van participar autors locals com: Xavier Vernetta, Francesc Marc Àlvaro, Pere Tapias, Mercè Foradada, Albert Soler entre d'altres. En aquesta ocasió Murgades ha estat l'escollit per coordinar la sessió gràcies a la seva experiència com a col·laborador de programes gastronòmics a Radio4, Catalunya Ràdio i COM Ràdio; a més d'haver escrit en diverses revistes especialitzades i publicat diferents llibres de cuina, entre els quals destaquen Taller de cuina (2008) i La cuina del peix (2009).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00