Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/03/2016

Afectacions del trànsit per la Volta Ciclista a Catalunya

Recorregut de la Volta Ciclista pel casc urbà  Recorregut de la Volta Ciclista pel casc urbà

L'arribada de la 6a etapa de la 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya aquest dissabte comportarà diverses afectacions de trànsit i en les línies de bus urbà

Dissabte a la tarda acaba a Vilanova i la Geltrú la 6a etapa de la 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. La línia d'arribada de l'etapa, que s'inicia a Sant Joan Despí, se situarà a la ronda Ibèrica, davant el Complex Esportiu Municipal Isaac Gàlvez.

Els ciclistes, entre els quals hi haurà el vilanoví Marc Soler amb l'equip Movistar, entraran al terme municipal de Vilanova i la Geltrú per la carretera de l'Arboç, agafaran la C-31 fins arribar a la C-15, i enllaçaran amb la ronda d'Europa. A l'alçada de les pistes d'atletisme giraran per enfilar la recta de meta, ubicada davant del pavelló. L'hora prevista d'arribada és a partir d'un quart de sis de la tarda.

Tot plegat comportarà diverses afectacions de trànsit. El muntatge de la zona de meta obligarà a tallar la ronda Ibèrica entre les rotondes de la ronda d'Europa i de la rambla de Sant Jordi des de les 8 del matí fins a les set de la tarda.

L'accés als guals i establiments comercials dels carrers d'Eusebi Millan, de Marcel·lí Gené i de Joaquim Blume s'haurà de fer des del carril lateral de la ronda d'Europa, i la sortida es podrà fer pel carrer de Marcel·lí Gené en direcció a l'avinguda d'Eduard Toldrà.

D'altra banda, de les 15 h fins a les 19 h quedaran tallades la rambla de Sant Jordi, entre la rambla dels Països Catalans i el carrer de la Creu de Xirivia, i la ronda Ibèrica, entre l'avinguda de Vilafranca i la rambla de Sant Jordi. Els usuaris del gual de la ronda Ibèrica 75 podran entrar i sortir per l'avinguda de Vilafranca.

Pel que fa al bus urbà, les línies L3 i L4 mantenen l'inici i final de línies a la parada del tanatori, però hi arribaran per l'avinguda d'Eduard Toldrà – Ronda Europa, per l'accés lateral que hi ha des de la rotonda pel carrer de Vilanoveta. La parada anterior al tanatori serà la que hi ha a la rambla de l'Exposició amb Ventosa i Roig.
De la L3 s'anul·len les parades Ronda Ibèrica amb Guillem Rovirosa, Ronda Ibèrica davant el CEM Parc del Garraf, Rambla Sant Jordi amb Creu de Xirivia, i Rambla Sant Jordi amb Mare Isabel Ventosa.
De la L4 s'anul·len les parades Rambla Sant Jordi davant l'Escola Sant Jordi, Rambla Sant Jordi amb Ronda Ibèrica, Ronda Ibèrica davant el CEM Parc del Garraf, i Ronda Ibèrica amb Eusebi Millan.
Aquesta afectació durarà aproximadament des de les vuit del matí fins a dos quarts de vuit del vespre.

Pel que fa a les línies L1 i L2, que passen per la zona de la BV-2115, tenint en compte que l'entrada de la Volta Ciclista a Catalunya es farà per la carretera de l'Arboç, l'inici i final de línies L1 i L2 es trasllada a la parada dels carrers avinguda del riu Foix amb Margalló. Un cop hagin passat tots els ciclistes i la resta de vehicles de l'organització de la Volta, es restablirà l'inici i final de línies L1 i L2 a la parada del càmping Vilanova Park. Es calcula que l'afectació serà entre les 14.30 h i les 18.30 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00