Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2016

Tres corals de gent gran i una coral infantil protagonitzen l'11 Trobada de Corals de VNG

  Les regidores Blanca Albà i Gisela Vargas, ahir a la tarda  Les regidores Blanca Albà i Gisela Vargas, ahir a la tarda

L'actuació es podrà veure per Canal Blau TV aquest cap de setmana

L'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú va acollir ahir a la tarda l'onzena trobada de Corals de Gent Gran de la ciutat, organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en la col·laboració de l'Associació Makers Vilanova. Aquesta activitat, inclosa dins el programa Primavera Activa, va comptar amb la participació del Cor Les Veus de l'Aula, de l'Aula Universitària de la Gent Gran, de la Coral L'Albada, de Can Pahissa i de la Coral L'Esplai de La Caixa.

Trobada corals de gent granLa novetat d'aquesta onzena edició va ser l'actuació, per primera vegada, d'una coral infantil, en un acció que tenia com a objectiu reunir en un escenari dues generacions de cantants, que tenen en comú la motivació per el cant coral. Així, els convidats d'aquest any van ser els nens i nenes que formen la coral Fratello Sol del Col·legi Divina Providència.

L'onzena trobada de corals va comptar amb l'assistència de la Regidora de Gent Gran, Blanca Albà i la regidora de Serveis Socials, Gisela Vargas, les quals van lliurar als assistents uns recordatoris de la jornada.

La periodista Montse Lago va ser l'encarregada de presentar el concert que serà retransmès aquest cap de setmana per Canal Blau Televisió. Es podrà veure el dissabte dia 30, a les 14.30 i a les 22.30 hores, i diumenge 1 de maig a les 18.30 hores.

Podeu veure aquí les fotos del concert

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00