Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/01/2013

Exposició sobre alimentació ecològica

La mostra consta de 6 plafons explicatius, i inclou material didàctic per a les escoles  La mostra consta de 6 plafons explicatius, i inclou material didàctic per a les escoles

El CRIA acull una mostra per conèixer la producció ecològica dels aliments i potenciar-ne la producció i el consum

Fins dilluns 21 de gener el Centre de Recursos i informació Ambiental (CRIA), al carrer del Bonaire número 1, acull l'exposició "Què són els aliments ecològics?".

Es tracta d'una mostra destinada principalment a les escoles de la ciutat, que ofereix la possibilitat de conèixer la producció ecològica dels aliments a través d'un material atractiu i didàctic per treballar aquest tema.
Així, s'informa sobre la producció ecològica dels aliments i els trets que la caracteritzen, a l'hora que es pretén sensibilitzar sobre la necessitat de produir i consumir productes ecològics.
A banda dels plafons, la mostra consta d'un joc, un llibre de receptes de cuina ecològica, i de calendaris de recol•lecció de fruites i hortalisses.
En els 6 plafons principals s'expliquen les característiques de la producció agrària i ramadera ecològica, la transformació dels aliments ecològics, com identificar-los i quins són els principals canals de comercialització que segueixen.
Així, torbarem les respostes a les preguntes: Què és la producció ecològica dels aliments?, Què és l'agricultura ecològica?, Què és la ramaderia ecològica?, Què són els aliments ecològics elaborats?, Com sabem si un producte és ecològic?, i On podem trobar els aliments ecològics?

La mostra està organitzada pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat, i ha estat dissenyada per lavola.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00