Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/04/2014

Alumnes de secundària de VNG preparen pel 29 d'abril la Trobada d'Intercentres, de l'Agenda 21

Els delegats de prìmària van celebrar la seva trobada al CRIA   Els delegats de prìmària van celebrar la seva trobada al CRIA

La 3a Trobada d'Intercentres de primària es va realitzar fa uns dies

Els delegats dels alumnes dels centres d'educació secundària de Vilanova i la Geltrú participaran el dimarts 29 d'abril a la Trobada anual d'Intercentres, dins el marc d'activitats de l'Agenda 21 Escolar, que té com a objectiu compartir experiències en educació ambiental i preparar la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient ( 5 de juny).

Abans de la trobada dels més grans, els delegats dels centres vilanovins de primària van realitzar, fa uns dies, la seva trobada d'Intercentres. Durant la tercera edició d'aquesta activitat, que es va celebrar al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA), els nens i nenes van gaudir d'una jornada on, a més de treballar amb els delegats ambientals de les altres escoles, van poder conèixer de primera mà els projectes i activitats ambientals que s'estan fent als centres educatius de la ciutat.

Els joves delegats van parlar majoritàriament de la seva experiència en la posada en funcionament del projecte de recollida d'oli usat, "Claki", així com també d'altres activitats com els tallers d'esmorzars saludables, els horts escolars o la mobilitat a Vilanova i la Geltrú. A més, van escollir el tema que havia de centrar el manifest del dia Mundial del Medi Ambient, així com els 5 alumnes que el llegiran, i van consensuar les línies més importants del Manifest Escolar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00