Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/05/2015

Oberta la quarta edició de la fira Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú

Éxit de la Vilanova Shopping Night organitzada per Viu Comerç ahir al vespre

Ahir al vespre es va obrir amb èxit la quarta edició de la fira Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú. Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya va ser l'encarregada d'inaugurar la fira, acompanyada de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i de la directora dels Serveis Territorials del departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient a Barcelona, Neus Farreté. Carles Carbonell, un dels organitzadors de Tems de Vi juntament amb Oscar Villagarcía, va ser l'encarregat de conduir la visita inaugural que va concloure amb diferents parlaments a l'escenari sud de Temps de Vi, a la rambla Principal, espai patrocinat per la DO Catalunya. Neus Lloveras afirmà que Temps de Vi "és una fira consolidada i ha fet que Vilanova i la Geltrú sortís guanyant. Calia una fira d'aquestes característiques al nostre territori. És un exemple clar de com creiem que s'han de fer les coses, tot cercant el màxim de complicitat i col·laboració." Per la seva banda Neus Muntè destacà que Temps de Vi "és una fira jove, amb empenta, molt ben posicionada i consolidada, tant per donar a conèixer el caves i els vins de les diferents DO catalanes, com per posicionar una ciutat amable i oberta com Vilanova i la Geltrú que, a més, té una gran capacitat per treballar en xarxa"

També van ser presents a l'acte d'inauguració el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras; la regidora de Serceis Socials, Blanca Albà; la regidora d'Educació, Ariadna Llorens; a més dels regidors socialistes Juan Luís Ruiz, Joan Martorell i Gerard Llobet. Tampoc es va voler perdre la inauguració de Temps de Vi el president de la DO Catalunya, Xavier Pié.

La inauguració de Temps de Vi va coincidir amb la celebració de la Vilanova Shopping Night, organitzada per Viu Comerç. Més d'una setantena de botigues del centre van obrir fins a mitjanit amb descomptes i ofertes especials per a l'ocasió. La VSN15 també va destacar per les diferents activitats que es van celebrar a la plaça de la Vila i les desfilades de la plaça de les Neus.

El dia es van tancar amb diferents propostes de la programació de Temps de Vi. Va ser el cas del Maridatge de caves Llopart al restaurant Ceferino; el maridatge de cuina marinera de Vilanova i la Geltrú amb caves Mestres, guiat per la botiga 12 D.O.'s de Vilanova i la Geltrú, al restaurant El Rossegall; o el tast vertical de Mas la Plana de Torres que es va celebrar al restaurant Marejol i que va estar presentat pel periodista vilanoví Ramon Francàs, i guiat per Mireia Torres, directora general de Jean Leon i de Torres Priorat. 

Fotografies de la inauguració de Temps de Vi AQUÍ

Fotografies de la Vilanova Shopping Night AQUÍ

Totes les fotografies de Temps de vi 2015
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00