Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/05/2013

Primera edició del curs de so i llums per a col·lectius i associacions de la ciutat

El curs d'ha fet a l'Auditori Eduard Toldrà El curs d'ha fet a l'Auditori Eduard Toldrà

La jornada, celebrada a l'Auditori Eduard Toldrà, compta amb la participació de 14 membres de diferents entitats de la ciutat

Les regidories de Joventut i de Cultura de l'Ajuntament de VNG van organitzar conjuntament, ahir dimarts 14 de maig, la primera edició del Curs de muntatge, posada en marxa i desmuntatge d'equips de so i llums per a col·lectius i associacions de la ciutat, que es va realitzar a l'Auditori Eduard Toldrà.

La formació, organitzada i impartida per tècnics especialitzats del propi ajuntament, tenia per objectiu dotar d'autonomia les associacions a l'hora de realitzar petits actes amb unes necessitats bàsiques de so i llum, i a la vegada garantir un bon ús del material adscrit a la Regidoria de Joventut.

L'acte, que va comptar amb l'assistència de 14 membres de diferents col·lectius i associacions juvenils, es va dividir en una breu part teòrica i una part pràctica on es van repassar els principis bàsics de funcionament i seguretat.

El curs va rebre una bona acollida per part dels participants i molt possiblement se'n realitzi una segona edició la tardor vinent.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00