Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2016

La platja de Ribes Roges acull durant tot el matí la Trobada de Jocs Cooperatius a la platja

   Platja de Ribes Roges, aquest matí Platja de Ribes Roges, aquest matí

Hi participen 800 alumnes de 13 centres de primària del Garraf

La platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú s'ha omplert aquest matí de 800 nens i nenes, procedents de diferents localitats del Garraf, que participaven a la Trobada de Jocs Cooperatius a la Platja.

Aquesta activitat, organitzada pel Consell Esportiu del Garraf, té com a objectiu donar a conèixer una proposta alternativa d'esport, desvinculada de qualsevol connotació competitiva, i que ofereixi una estreta vinculació amb la resta de companys/es amb qui es comparteixen aquestes pràctiques esportives en un entorn natural i de fàcil accés com és la platja. Sota aquests paràmetres s'intenta aconseguir que els nens i nenes gaudeixin d'una jornada totalment lúdica i esportiva on tots els participants es relacionin.

Enguany, han participat els alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles Llebetx, Canigó, Ginesta, Arjau, Margalló i Ítaca (Vilanova i la Geltrú), Costerets, Mediterrània, Perellades i Roquetes (Sant Pere de Ribes) Sant Nicolau (Canyelles) Vora mar (Cubelles) i El Mursell (Olivella), què prèviament han realitzat un treball a l'aula a partir d'un dossier sobre la dinàmica dels diferents jocs que es podien realitzar.

La part de dinamització de l'activitat a la platja ha anat a càrrec de l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Esportives de l'IES Manuel de Cabanyes, de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00