Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/09/2016

Comença la temporada d'espectacles infantils

Diumenge es podrà veure una versió molt original de La caputxeta vermella Diumenge es podrà veure una versió molt original de La caputxeta vermella

La festa de La Xarxa i la representació de La Caputxeta Vermella donen el tret de sortida als espectacles familiars aquest cap de setmana

En el marc de la programació cultural “Escena” de la nostra ciutat, el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà continuen donant suport a la programació familiar de La Xarxa Vilanova i es coordinen per oferir una programació conjunta familiar de teatre, música, circ i dansa.

I justament són els espectacles infantils els que enceten la temporada. Aquest dissabte 1 d'octubre, a les 5 de la tarda, la plaça de la Vila acollirà la presentació de la programació de La Xarxa, amb dues hores de tallers per a tots els públics. L'activitat ha de servir per presentar conjuntament la propera temporada d'espectacles familiars de La Xarxa Vilanova al Teatre Círcol Catòlic, el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà.

I diumenge 2 d'octubre, a dos quarts de sis de la tarda, comencen les representacions al Círcol Catòlic amb “La caputxeta vermella”, un espectacle de teatre musical adreçat a infants a partir de 3 anys, i interpretat per la companyia Dreams Teatre. Una nova versió del conte popular, amb cançons, humor i moltes sorpreses.
L'espectacle dura una hora i el preu de l'entrada és de 6 euros. La venda d'entrades es farà a les taquilles del Círcol Catòlic una hora abans de la funció, i la vigília de 18 a 19.30 h.

Pel que fa a la temporada d'espectacles familiars de Teatre i l'Auditori, comença el dia 23 d'octubre amb The Penguins, del grup Reggae per a xics. Un concert ben especial on es presenta un repertori de cançons populars i d'autor d'arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.
S'estableix així una combinació única entre el nostre repertori popular i l'estil conegut com a reggae (amb moltes de les seves variants), creant un espectacle dinàmic, alegre i participatiu. Podeu adquirir les entrades d'aquest espectacle i de la resta d'espectacles familiars, així com l'abonament familiar, a taquilles els dissabtes de 17 a 20 h o a la pàgina web www.elprincipal.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00