Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/03/2017

L'Ajuntament atura el llançament d'una família

L'Oficina Local d'Habitatge     L'Oficina Local d'Habitatge

L'Oficina Local d'Habitatge i Serveis Socials sol·liciten un habitatge d'urgència a la Mesa d'Emergència Social

La intervenció de l'Ajuntament ha permès aquest matí aturar el desnonament d'una família amb dos fills menors, al carrer de Josep Coroleu. Els llogaters no poden fer front al pagament del lloguer d'un pis ja que estan en situació d'atur.
Els serveis municipals d'Habitatge i Serveis socials han aconseguit aturar el llançament previst per avui i han sol·licitat un habitatge d'urgència a la Mesa d'Emergència Social.

L'Oficina Local d'Habitatge era coneixedora de la situació d'aquesta família des del dia 1 de març. Per això els responsables del servei demanen a les persones que estan en risc de ser desnonats que no esperin a l'últim moment per posar-se en contacte amb l'administració, "des de l'Oficina Local de l'Habitatge i des de Serveis Socials els ajudem a buscar alternatives per no haver d'arribar a aquesta situació", explica el regidor d'Habitatge Gerard Llobet. En aquest cas, a més, es tracta d'un lloguer d'un propietari privat, pel que des de l'administració també s'articulen mecanismes i s'avalua les necessitats dels propietaris per evitar-los un perjudici mentre la Mesa d'Emergència Social de la Generalitat de Catalunya resol el cas, tenint en compte que sovint també depenen de les rendes del lloguer.

Ara la família haurà d'esperar la resolució de la Mesa d'Emergència, que podria habilitar un habitatge per a aquesta família el més aviat possible. "Hem demanat que els facilitin un habitatge en unes condicions molt favorables, a un preu fora de mercat però són pisos que recuperen les entitats bancàries i necessiten rehabilitació abans d'entrar-hi a viure" diu la regidora de Serveis Socials, Gisela Vargas.

Aquest no és el primer llançament que atura l'Ajuntament aquest any. Fa algunes setmanes els serveis municipals ja van intervenir per evitar el desnonament d'una mare amb una filla menor d'edat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00