Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/01/2017

La IV Copa Cangur a l'institut Baix a Mar de VNG

IV Copa Cangur Institut Baix a Mar     Els joves resolent els problemes de la Copa Cangur.

Aquesta serà la seu del Garraf i el Penedès que forma part de les diferents seus on se celebrarà el concurs a escala catalana.

Per segona vegada la zona Garraf-Penedès és escollida com una de les seus de la Copa Cangur. En aquesta ocasió l'Institut Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú ha estat el lloc escollit per celebrar la quarta edició de la Copa Cangur, ja que el concurs s'ajusta a la línia pedagògica d'aprenentatge de les matemàtiques que fomenta el centre. La competició tindrà lloc el 26 de gener de 2017 a les 17 h.

A la seu de Vilanova i la Geltrú participen els equips de diferents instituts i escoles del Garraf i el Penedès, l'escola el Cim, el col·legi Sant Bonaventura, l'institut Vedruna-Sant Elies, l'institut Baix a Mar, l'institut Dolors Mallafré, le Lyceé Bel Air i l'institut Lluch i Rafecas. Cal destacar que la seu vilanovina forma part de les diferents seus escollides al llarg de tot el territori català.

Aquesta prova va dirigida a alumnes de 1r a 3r d'ESO; els equips han d'estar formats per set estudiants de diferents cursos, que per resoldre els problemes que els plantegen, tindran una hora. La puntuació de cada problema varia en funció de: el temps que triguen a trobar la solució, els errors comesos i l'ordre de la resolució entre d'altres; fent així del concurs una activitat que vol ser molt dinàmica.

El concurs finalitzarà a les 18 h, aquest serà el moment del lliurament de premis. Els millors classificats seran els seleccionats per anar a la fase final que es farà conjuntament amb els equips classificats de la resta de centres finalistes.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00