Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2014

El cicle de passejades per a la gent gran acaba enguany a Sant Fruitós de Bages

  Sant Fruitós de Bages  Sant Fruitós de Bages

El 21 de maig finalitza l'activitat organitzada per la Diputació de Barcelona, en la que hi participa Vilanova i la Geltrú

El municipi de Sant Fruitós de Bages acollirà l'acte de cloenda del Cicle de passejades per la gent gran. El 21 de maig els participants d'aquesta iniciativa, organitzada per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb diferents localitats catalanes, entre les quals hi ha Vilanova i la Geltrú, faran un recorregut per l'entorn natural d'aquesta població de la comarca del Bages. 

El cicle de passejades d'aquest any ha visitat els municipis de Les Franqueses, Castelldefels, Santa Perpètua de Mogoda i Vilanova i la Geltrú. Precisament Vilanova va acollir l'any passat l'acte de cloenda del cicle, en el que hi van participar prop de 200 persones, visitant diverses masies situades al peu de la Talaia. 

L'objectiu d'aquest cicle de passejades és promoure l'activitat física del col·lectiu de la gent gran a partir d' un exercici suau. A més, també permet donar a conèixer entorns propers dels diferents municipis que hi participen, on es pot viure la natura de forma adaptada a les seves necessitats. 

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ubicada a la tercera planta de la Casa Olivella.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00