Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/04/2013

La Mesa de la Gent Gran parla de salut i espai públic

La Mesa de la Gent Gran s'ha reunit a la Casa Olivella  La Mesa de la Gent Gran s'ha reunit a la Casa Olivella

Els representants de les entitats coneixen el projecte d'ampliació dels pas sota de via del carrer de la Llibertat

Els temes de salut, urbanístics i de via pública han estat els protagonistes de la mesa de la Gent Gran que s'ha dut a terme avui. Una vintena de representants d'entitats de la ciutat ha participat en aquesta trobada periòdica amb regidors i regidores de l'Ajuntament de VNG. 

Mesa de la Gent Gran 2 Els participants a la Mesa de la Gent Gran

El regidor de Salut, Francesc Sánchez, ha parlat del Consell de Salut i també ha informat els assistents sobre alguns canvis que s'han realitzat a la Plataforma de Serveis. El regidor d'urbanisme, Joan Giribet, ha presentat el projecte de millora del pas sota de la via del carrer de la Llibertat, i la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, ha explicat l'ordenança que regula l'ocupació de la via pública amb les taules i cadires dels establiments.

La trobada també ha servit perquè els assistents coneguin el programa de mesures alternatives, es a dir, la possibilitat que les persones que fan alguna infracció a l'espai públic o contra la convivència, puguin fer treball en benefici de la comunitat en comptes de pagar la sanció corresponent.

La trobada s'ha dut a terme a la Casa Olivella i ha comptat amb la participació també de la regidora de Serveis Socials, Blanca Albà i de l'alcaldessa, Neus Lloveras. La Mesa de la Gent Gran formava part del programa d'activitats de la Primavera activa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00