Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/12/2015

La Policia Local de VNG realitza més d'un centenar de test d'alcoholèmia dins la campanya per al control i vigilància d'alcohol i drogues

  La campanya té com a objectiu evitar que es condueixi sota els efectes del alcohol i les drogues La campanya té com a objectiu evitar que es condueixi sota els efectes del alcohol i les drogues

Quatre conductors van ser denunciats per donar positiu en les proves

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha realitzat recentment una nova campanya preventiva de control d'alcoholèmia i drogues, en una acció coordinada amb el Servei Català del Trànsit amb l'objectiu de controlar i evitar que hi hagi conductors que circulin sota els efectes del alcohol i/o substàncies estupefaents.

Durant la campanya, la Policia Local va realitzar un total de 115 proves d'alcoholèmia, totes de caràcter preventiu, excepte una que va ser a conseqüència d'una infracció per part del conductor.

El total de conductors sancionats per donar positiu en els resultats del test van ser 4, dels quals dos van rebre una denúncia per la via administrativa i dos més per la via penal.

La Llei de Trànsit estableix multes de 500 euros per conduir sota els efectes de l'alcohol, que augmenta fins als 1.000 euros si la taxa d'alcohol en sang duplica el màxim permès o hi ha un cas de reincidència en el termini d'un any. Així mateix, conduir després d'haver consumit drogues comporta una multa de 1.000 euros.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00