Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/01/2015

El manteniment de la ciutat continua sent la demanda majoritària dels veïns i veïnes en les noves trobades de l'alcaldessa als barris

La trobada de l'Armanyà es va fer a l'Auditori     La trobada de l'Armanyà es va fer a l'Auditori

Aquesta setmana s'ha iniciat la tercera ronda de visites amb una reunió a l'Aragai i una altra a l'Armanyà

L'alcaldessa Neus Lloveras ha reiniciat aquesta setmana les trobades amb la ciutadania dels diferents barris de la ciutat. Aquest dimarts va ser el torn de l'Aragai i dimecres Neus Lloveras va anar a l'Armanya. En aquesta nova etapa es faran dues trobades per setmana, que s'anunciaran oportunament.

Novament, la major part de les demandes que s'han recollit en ambdós barris són de manteniment de l'espai públic. En segon lloc hi ha les qüestions referides a la mobilitat. I ja després, les demandes se centren en temes de convivència, animals de companyia i altres.

En l'estada a l'Aragai, l'alcaldessa Neus Lloveras, acompanyada pel regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge Joan Giribet i la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat Glòria Garcia, va recollir la queixa de part del públic assistent per la presència d'errors en les cartes de les revisions cadastrals que s'han començat a enviar per part de la Gerència del Cadastre (veure notícia relacionada). En aquest sentit, Lloveras va explicar que l'Ajuntament té previst fer la revisió cadastral del municipi l'any vinent.

També hi va haver agraïments per part del veïnat, que va voler expressar la seva satisfacció pel nou banc col·locat a la parada d'autobusos, tot i que en temes de mobilitat van sol·licitar una major freqüència de pas dels vehicles. També van sortir demandes quant als problemes detectats amb voreres i arrels d'arbres en alguns punts del barri i queixes per determinades mostres d'incivisme al voltant dels contenidors d'escombraries.

Els veïns i veïnes de l'Armanyà van transmetre a l'alcaldessa Neus Lloveras i a la regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports, Blanca Albà, les seves demandes, relacionades la majoria d'elles amb qüestions d'incivisme en contenidors, parcs infantils i animals de companyia. Les representants del Govern van insistir molt en el fet que la ciutadania ha de prendre consciència del problema que genera el fet de donar de menjar als animals (sobretot coloms i gats) de manera indiscriminada, la qual cosa genera plagues d'altres animals.

El públic assistent també va preguntar pel tema de les contribucions, i l'alcaldessa va ratificar el fet que per al 2016 és previst dur a terme una nova revisió del cadastre.

Quant a la mobilitat, Neus Lloveras i Blanca Albà van insistir que amb la connexió de tot el carril bici molts dels problemes que ara sorgeixen entre vianants i ciclistes tendiran a desaparèixer.

Les actes de les sessions es poden consultar a l'espai dels Barris del web municipal, on cada divendres se n'actualitzen les dades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00