Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2009

Cool and Crazy, titol del documental del mes d'abril

  Cool and Crazy Cool and Crazy

El film del director Knut Erik Jensen parla sobre la dignitat de persones 'normals' que viuen sota circumstàncies extremes

El dijous 2 d'abril l'auditori de Neàpolis acollirà la projecció del documental 'Cool and Crazy' del director Knut Erik Jensen, dins el cicle de projeccions El documental del mes.

El film està rodat a la petita vila pesquera de Berlevåg, situada al costat del Pol Nord i orientada cap al ferotge mar de Barents. Una ciutat que es va fer famosa al món quan Isak Dineses hi va situar l'acció de la seva novel·la curta El festí de Babette. Ara Berlevåg intenta, per segon cop, esdevenir famosa arreu del món gràcies als 30 peculiars membres del seu excèntric cor masculí.

Amb Cool and Crazy, un dels directors de cinema noruecs amb més renom i experiència porta a la gran pantalla un món que coneix i estima. I ho fa a través de l'esperit de la gent que retrata, amb irreverència, enginy i molta càrrega. Per a alguns, aquesta és una pel·lícula sobre homes. Per a d'altres, sobre amor, o política, o peix. Però sobretot, és una pel·lícula sobre la dignitat de persones 'normals' que viuen sota circumstàncies extremes.

Les projeccions del cicle El Documental del mes comencen a les vuit del vespre i l'entrada és gratuïta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00