Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/11/2016

Arriba el Gran Recapte

Aquest divendres i dissabte la ciutadania pot mostrar la seva solidaritat col·laborant amb el Banc dels Aliments

La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya, i la comarca del Garraf s'hi suma organitzant el voluntariat i la recollida.

Els ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú que vulguin mostrar la seva solidaritat, ho podran fer comprant als supermercats adherits a la campanya. A Vilanova i la Geltrú, aquets és el llistat d'establiments que hi participen: Aldi de la ronda Ibèrica; Bon Preu-Esclat de la rambla de la Pau; Caprabo de l'avinguda de Cubelles i del carrer de Joan Llaverias; Condis dels carrers Jardí, del Gas, Balmes, avinguda del Garraf, Dr. Zamenhof, plaça de Soler i Carbonell; Dia de la ronda Europa, dels carrers de Menéndez y Pelayo, Pare Garí i Llibertat; JR dels carrers Vapor, Gas, plaça dels Cotxes, Aigua, passeig Marítim i Casernes; el Lidl de la ronda Europa; el Simply de l'avinguda de la Metal·lúrgia; el Veritas de la plaça de Soler i Carbonell; i els Mercadona del carrer de la Piera, de la ronda Ibèrica i de Francesc Macià.

Els voluntaris recolliran i posaran en caixes els aliments preferents que es demanen per a aquesta edició del Gran Recapte: oli, llet, tomàquet en llauna i conserves de peix (tonyina, sardines).
També són benvinguts els aliments infantils, els productes de xocolata i galetes, i el sucre i la farina.

A la comarca del Garraf es necessiten més de mil voluntaris per omplir els torns de matí i tarda en tots els punts de recollida. Hores d'ara està cobert el 85 per cent, però queden alguns forats per omplir. Tothom qui vulgui apuntar-se en algun dels torns, ho pot fer a la web www.granrecapte.com

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00