Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2014

Vilanova edita un segell de correus pel Tricentenari

La Penya Filatèlica de VNG promou l'edició d'un segell on es pot veure un dibuix del Portal del Nin, pertanyent a la muralla que envoltava la ciutat el 1714

En el marc dels actes del Tricentenari 1714-2014 a Vilanova i la Geltrú, la Penya Filatèlica ha promogut l'edició d'un segell, que la Fàbrica de Moneda i Timbre ja ha emès i que és vàlid per al franqueig d'enviaments.

El president de la Penya Filatèlica, Josep Ferrer, ha explicat que a principis d'any es van apuntar amb molt de gust a la crida a les entitats que va fer l'Ajuntament per formar la Comissió del Tricentenari. Van pensar que la millor aportació que podien fer era promoure l'edició d'un segell, ja que des de l'any 2007 és permès promoure segells d'iniciativa privada. Des d'aleshores, la Penya Filatèlica de Vilanova n'ha impulsat l'edició de 32, per commemorar efemèrides i personatges vilanovins.

En aquesta ocasió han escollit com a imatge un dibuix del Portal del Nin, com a únic vestigi que queda de la muralla que envoltava Vilanova en aquell temps, segons l'artista geltrunenc Salvador Pascual. Aquest dibuix va ser fet l'any 1995 per il·lustrar la portada del número vuit de la revista vilanovina "Reembres". 

El segell ja es pot adquirir pel preu de 2 euros al local de la Penya Filatèlica, de dilluns a dijous de 18 a 21 h, dissabte també de 18 a 21 h, i diumenges al matí d'11 a 14 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00