Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/01/2016

Cinquena edició del Global Game Jam a Nèapolis

  Imatge de la quarta edició d'aquesta trobada tencològica  Imatge de la quarta edició d'aquesta trobada tencològica

La trobada, tecnològica i creativa, està organitzada per l'EMAID

Del 29 al 31 de gener d'enguany, Neàpolis acollirà una nova edició del Global Game Jam. Aquesta cinquena edició, que es realitza simultàniament a més de 500 ciutats d'arreu del món, és un esdeveniment tecnològic i creatiu que té per objectiu el disseny i la realització per equips d'un prototip de joc, en qualsevol format, a partir d'una temàtica proposada.

El Global Game Jam és una iniciativa de l'equip docent del Departament de Videojocs de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) i l'Agència Pública d'Innovació Neàpolis. Actualment ja s'hi ha inscrit una seixantena de participants amb el repte de crear i dissenyar un prototip de videojoc en el termini de 48 hores. Un cop finalitzi la competició, el mateix diumenge 31 de gener a les 17 h, els equips faran la presentació de les seves propostes a l'auditori de Neàpolis. Un jurat especialitzat haurà de triar la millor proposta d'entre els prototips realitzats.

Vilanova i la Geltrú acull des de l'any 2008 aquesta trobada anual que permet els joves interessats en la tecnologia i els videojocs posar a prova les seves capacitats en un certamen que premia tant l'originalitat com la programació i eines tecnològiques emprades.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00