Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2015

Gran acollida de l'intercanvi de llet per revistes

Les biblioteques retiren periòdicament diverses revistes de l'arxiu      Les biblioteques retiren periòdicament diverses revistes de l'arxiu

La biblioteca Joan Oliva recull 162 litres de llet per a l'Economat de VNG en la primera edició d'aquesta iniciativa solidària

Del 15 fins al 30 de maig s'han recollit 162 brics de llet a la biblioteca Joan Oliva, en la primera edició de la campanya solidària "Llet per revistes" de la xarxa de biblioteques municipals, en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament. La iniciativa consistia en oferir tres revistes a tothom qui portés un litre de llet per a l'Economat de VNG, coincidint amb la renovació de l'arxiu d'aquesta biblioteca.

Es tracta d'una manera solidària de donar sortida a totes les revistes que es retiren de l'arxiu periòdicament, posant-les a disposició de la ciutadania que hi pugui estar interessada, i col·laborant amb el projecte de lliurament de queviures a les famílies més necessitades de la ciutat.

Des de la biblioteca han destacat l'afluència de nens i nenes que aquests dies han fet la donació de llet acompanyats dels seus pares, i que mostraven la seva solidaritat amb les famílies sense recursos.

La direcció de la Biblioteca Joan Oliva i el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament han valorat molt positivament aquesta primera edició del projecte Llet per revistes, i han confirmat la seva continuïtat, incorporant la biblioteca Armand Cardona.

L'Economat de VNG
L'Economat està gestionat per Càritas de Vilanova sota la modalitat d'un supermercat, on les persones i famílies beneficiàries poden anar a buscar una quantitat d'aliments predeterminada i escollir, amb un sistema de punts, els productes que més s'ajusten a les seves necessitats. Aquests sistema garanteix un complement a l'alimentació bàsica de les famílies de Vilanova i la Geltrú amb ingressos insuficients o nuls, derivades des dels Serveis Socials municipals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00