Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/09/2016

Les comarques del Penedès sumen esforços per potenciar la indústria i el turisme

L'acte va tenir lloc a la Vil·la Pau Casals L'acte va tenir lloc a la Vil·la Pau Casals

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú celebra el compromís, que reforça l'entitat territorial de la futura vegueria

Administracions i agents econòmics i culturals del Penedès van signar ahir a la tarda al Vendrell un compromís per impulsar l'economia potenciant les sinèrgies en els polígons industrials i el turisme de les comarques del Garraf, l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès. L'acord, promogut a través de la Fundació Pro Penedès, s'emmarca en el Pla Estratègic del Penedès.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va sumar-se al compromís, així com els alcaldes de les altres tres capitals de comarca. També el van subscriure els respectius consells comarcals, amb Glòria Garcia com a presidenta del Consell Comarcal del Garraf. Així mateix, hi va ser present una àmplia representació del sector privat i associatiu, com el president de l'ADEPG, Martí Sistané; els secretaris generals de CCOO i UGT al territori, Albert Rodríguez i Francesc Rica, respectivament; o el president de l'Institut d'Estudis Penedesencs, Albert Tubau, entre d'altres responsables de gremis i entitats.

Per a l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, l'acte d'ahir és una nova demostració de la unitat del Penedès, en la voluntat de cooperar per reforçar l'entitat del territori dins de Catalunya. “Estic contenta que el gran projecte del Penedès vagi a més –va manifestar- i que treballem per avançar cap a la Catalunya descentralitzada que molts desitgem”.

Neus Lloveras va destacar la idoneïtat de treballar de manera coordinada i complementària per aprofitar les potencialitats dels polígons industrials de les quatre comarques penedesenques, alhora que va defensar una vegada més l'atractiu turístic de l'àmbit Penedès, suma de les singularitats de cada municipi.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00